Ögonfransförlängningar & fylligare fransar!

Klassisk & Volymer

FÖRE OCH EFTER DIN BEHANDLING

Att tänka på före din behandling

  • Friska ögon. Det är inte okej att komma med inflammerat öga eller vagel då bokar vi om din tid tills ögat mår bra igen.

  • Kom gärna osminkad. Det går att ta bort sminket på salongen men kom iså fall gärna lite före din tid så du hinner ta bort det.

  • Rena fransar. Fransarna bör vara rena från feta krämer för att fransförlängningen ska fästa.

  • Färga fransarna om dina egna är ljusa. Detta hjälper vi dig gärna med, boka in en fransfärgning i samband med din fransförlängning.

Att tänka på efter din behandling

  • Undvik vatten de första 24 timmarna. Limmet har en härdningsperiod på ca ett dygn och om fransarna blöts före detta kommer dem att lossna.

  • Använd inga oljeprodukter på eller i närheten av fransarna, detta gör att limmet löses upp.

  • Använd ingen Propylen Glykol på fransarna. Detta är ett mjukgörande ämne som löser upp limmet.

  • Tvätta fransarna varje dag!

  • Använd ögonsmink som är lätt att ta bort. Undvik vattenfast ögonsmink då du ofta behöver oljebaserad rengöring för att få bort det.

  • Pilla och gnugga inte i onödan.

VILKEN BEHANDLING SKA JAG BOKA?

En konsultation ingår alltid när du gör fransförlängning hos oss. Du och din stylist går då igenom vilka fransar som ska sättas efter dina förutsättningar och önskemål.

Singelfransar

Flat-lashes

Volymfransar

Mixfransar

Singelfransar

Singelfransar kallas även klassiska fransar och är den första moderna fransförlängningstekniken. Resultatet liknar det du får med mascara då fransarna blir tjockare. Våra singelfransar är mellan 0,15-0,20 mm breda och vi fäster en singelfrans på en av dina egna fransar.  Singelfransarna är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till längd och fyllighet.

Volymfransar

Volymfransarna är tunnare än singelfransarna. Vi använder volymfransar på 0,07mm i tjocklek. Dessa läggs i knippen med 2-5 i varje som sedan fästs på en av dina egna fransar. Volymfransarna ger ett mer fjäderlikt och fluffigt resultat. Fransarna  är lättare och blir därför mer skonsamma mot dina egna ögonfransar. Volymfransarna går att variera mer om du i dig själv har glesa eller korta fransar.

Flat-lashes

Flat-lashes görs med samma metod som singelfransar. Du fäster dem en och en. Skillnaden är att de har platt botten istället för cylinderformad som singelfransen. Resultatet blir mer intensivt och ger illusionen av fylligare fransar.

Mixade fransar

Många gillar att blanda singelfransar och volymfransar för att få det bästa av båda världar. Här får vi både det tjocka och svarta från singelfransarna blandat med det mjuka fluffiga från volymfransarna. Resultatet blir lite mer busigt och osymmetriskt vilket även ger en naturlig look.

PÅFYLLNING

En påfyllning av fransarna rekommenderas efter 3-5 veckor. Hur länge fransarna håller är individuellt och påverkas av  din naturliga växtcykel, hur du tar hand om fransarna, hormoner stress och andra naturliga förklaringar.

Att veta hur lång påfyllning du ska boka kan vara knepigt. Vill du ha fylliga fransar är det alltid bättre att ta för lång tid än för kort. Ju längre påfyllning du bokar, desto fylligare resultat kan du uppnå.

Har du mindre än 20 fransar kvar ska du alltid boka ett nytt set.

30 minuter kallar vi korrigeringstid då stylisten endast hinner fylla på lite. Passar om du vill fylla upp lite inför helgen eller fylla igen en lucka.

60 minuters påfyllning passar dig som är ute efter en naturlig fyllighet eller som inte tappat så mycket av fransförläningen.

90 minuter ger en mer grundlig påfyllning, här hinner stylisten även gå igenom gamla och utväxta fransar innan hen fyller på med nya fina.

105 minuter påfyllning passar dig som vill ha mycket fyllning och har många fransar naturligt.