Permanent hårborttagning är en välkänd behandlingsmetod för att ta bort oönskad hårväxt. Det patienter kanske inte alltid är medvetna om är att utrustning och utbildning har enormt stor betydelse för att få så bra behandlingsresultat som möjligt. På Wayber Beauty Clinic arbetar vi med Soprano Ice Platinum från Alma lasers som använder sig av tre olika våglängder vilket gör att man kan behandla i stort sett alla hud- och hårtyper.

Vi rekommenderar alltid 3-5 behandlingar men vissa områden kan gå snabbare & vissa kan ta längre tid. Med du ska alltid kunna se & märka en skillnad efter varje behandling. Du ska vänta ca 4-8 veckor mellan behandlingarna & du kan bara raka dig mellan behandlingarna. Har du ryckt eller vaxat dig måste du vänta ännu längre.

Desto mörkare hår och grövre desto bättre kommer det att fungera. Får du utslag när du rakar dig så påverkar det ingenting för det är vikigt att du är slätrakad inför din behandling. Och inåtvuxna hårstrån brukar försvinna efter 1-2 behandlingar

Hur går behandlingen till?

Vi inleder alltid en behandlingskur med en kostnadsfri konsultation. Under konsultationen går vi igenom dina förväntningar och hälsostatus samt ger dig behandlings- och prisinformation. Därefter inleds behandlingen. Området som ska behandlas täcks med en svalkande gel som även skyddar din hud. Du kan inte vara solbränd när du utför din behandling.

Fördelar med Soprano Ice Platinum

Wayber Beauty Clinic är vi stolta att arbeta med en utrustning som kan behandla i stort sett alla. Soprano arbetar med tre olika våglängder (YAG, Alexandrit och diodlaser) för att kunna behandla på tre djup, vilket gör att man kan behandla grova och tunna hår samt olika hudtyper.

Avancerad behandling med många fördelar

Innovativ

tre-i-en teknologi

Nästan smärtfri

i stort sett smärtfri behandling

För alla hud- & hårtyper

Ljus & mörk hy, tjockt & tunnt hår

Säker behandling

Även på mörk hy

Solbrun hud

Man kan behandla året runt

Snabb

Snabba behandlingar även på stora områden

Ingen återhämtning

Återgå till normala aktiviteter direkt

Passar alla områden

som öron, näsborrar m.m. med speciell tip